CellRESET atsauksmes
Uzzini vairāk par sasniegtajiem rezultātiem

Mūsu klientu atsauksmes pēc programmas beigšanas

Tereza Glazkina: Sveiki visiem! Būs neliels stāstiņš par mani.
Pirms 13 gadiem atmetu pīpēšanu un visu šo laiku cīnījos ar uzēstiem padsmit kilogramiem...Tad, tieši pirms gada – februārī nomainīju darbu. Stress, pārdzīvojumi un ierastās dzīves maiņa pastiprināja manu saldumkāri un arī apetīti kā tādu. Protams ka dabūju + dažus kilogramus. Jāpiemin, ka labu laiku centos pareizi ēst un daudz dzert ūdeni. 

Kādā jaukas dienas rītā uzkāpu uz svariem.... Ak dievs! Tas bija anti rekords manā dzīvē! Pat dzemdēt devos vieglāka! Meklēju risinājumu.

Nu lūk, tad manā dzīvē ienāca FitLine. Sāku baudīt produktus. Man gan ne uzreiz, bet pēc kāda laika sāka izzust mana saldumkāre, kas dzīvoja manī... nu cik nu sevi atceros! Tā, pamazām, ar FitLine Optimālo Komplektu + vēl daži FitLine produkti, atbrīvojos no 7 kg un vēlāk nolēmu ņemt dalību CellReset programmā. 

Nu ļoti gribēju turpināt tievēt. Un jā, tas strādā! Galu galā, man vairāk kā 12 kg nost. Protams ka turpinu programmu, līdz mērķim vēl ir daži kg, bet kopumā man pašai neticās, ka esmu to paveikusi. 

Visiem, kas vēl domā būt vai nebūt, silti iesaku! Tas nav grūti, ātri pierod pie jauna dzīves ritma un, kas ir ļoti svarīgi, tas ne tikai neapdraud veselību, bet stiprina to! Bildēs esmu tagad 2021. gada februārī un 2020. gada aprīļa beigās.

Jūlija Burmistrova: Uzsāku CellReset programmu, jo vēlējos notievēt, sakārtot veselību un satikt pavasari ar jaunu elpu. Šajā CellReset programmā man uzrunāja tas, ka man nevajadzēja badoties un brīvi varēju izvēlēties to, ko vēlos apēst savās maltītēs. 

Programmas laikā es ļoti daudz ko ieguvu. Esmu kļuvusi pilnīgi neatkarīga no saldumiem. Tie man agrāk bija katru dienu pie katras tējas, pie katras kafijas tases. Tagad tie man ir pilnīgi vienaldzīgi. Esmu iemācījusies jaunu uztura režīmu, man vairs ikdienā nav neregulāras uzkodas. Esmu iemācījusies ēst pareizi, tagad ēdu daudz dārzeņus. 

Pēc CellReset 28 es vairs nejūtos nogurusi, mans enerģijas līmenis ir daudzkārt izaudzis. Pat vakaros es joprojām esmu pilna enerģijas. Esmu kļuvusi arī daudz dzīvespriecīgāka. Ikdienas darbā esmu sajutusi daudz lielākas koncentrēšanās spējas. Mans miegs ir uzlabojies. Mans ādas, matu, nagu stāvoklis ir uzlabojies. 28 dienu laikā es zaudēju 8 cm viduklī, 8 cm gurnos un 5.5 kg. Noteikti iesaku visiem, īpaši tiem, kam ikdienā trūkst enerģijas. Noteikti turpināšu CellReset 90!

Lana Drike: Mani sauc Lana un esmu 38 gadus jauna 3 bērnu māmiņa. Manas naktis bija ļoti īsas, es gulēju maz, man bija ļoti maz enerģijas. Man līdz ar to pietrūka dzīvesprieka un motivācijas. Es biju izsīkusi. Man kaitināja katrs sīkums. Man gribējās paņemt špakteļa lāpstiņu un izsmērēt visus pret sienu. Un klāt vēl nāca liekais svars. Es skatījos spogulī, es sev vairs nepatiku, es sevi vairs neatpazinu. Es jutos bezvērtīga un nevienam nevajadzīga.

Es darīju visu, lai mainītos. Pirku viss kaut ko aptiekās. Pirku šeikus. Sēdēju uz diētām. Bet tas viss nedeva nekādus rezultātus!. Biju izdevusi kaudzēm naudas un slīgu dziļāk bezdibenī. Mans svars auga, jo katra mana piepūle beidzās ar Jo-Jo efektu.

Mana draudzene man parādīja CellReset 28 dienu veselības un slaiduma programmu.

Kā es tagad jūtos? Fantastiski! Mana enerģija kāpj pāri katliņa malai. Naktī guļu saldāk kā zīdainis. Mans dzīvesprieks atgriezies. Es pazaudēju īsā laikā garšīgi un viegli 10kg!

Es atgriezos! Es sevi mīlu. Spogulis man tagad smaida pretim.

CellReset ir tiešām kas unikāls!

Adis Liepiņš: Esmu viens no pirmajiem, kurš Latvijā iepazinās ar cellRESET programmu un jau pirmajās dienās atvadījos no sākotnējās skepses. Tiešām nebiju gaidījis tik straujas izmaiņas un pat bez intensīvām sporta nodarbībām. Patīkami pārsteidza lieliskā pašsajūta un ķermeņa formas atlētiskās izmaiņas, savukārt visceriālo tauciņu zudums (objektīvi mērījumi) tikai apstiprināja vizuālās izmaiņas.


Aija TrotiteSkat.bildi. - Aijas mūža rekordsvars pandēmijas un studiju stresa iespaidā 2021 (tracinoši) un Aijas vecā - jaunā slaidā līnija 2022 (smaids līdz ausīm)!
Kas atgadījās? Pieņēmu lēmumu! Un atradu super risinājumu slinkajiem vingrotājiem un diētufobiem! Bez badošanās un sviedrēšanās piesmakušā fitnesa zālē. Goda vārds!
Daži principi bija jāievēro, protams, bet tikai tā var sasniegt vēlamo ciparu uz svariem. 

Jau 3.mēnesī 7 kg ir zuduši! Ju-hū! Atkal viegla gaita, laba oma, veselīgums, spēks, mundrums un vēlme darboties! Un - priekškars krīt - viss pateicoties kompleksajai CellReset ēšanas programmai, kas ietver inovatīvos, bet reizē dabīgos FitLine uztura bagātinātājus, ko pēc farmakoloģijas ražošanas standartiem un ar patentētām tehnoloģijām izstrādājusi vācu kompānija. Ar tiem bagātinos joprojām. Ziniet, ko dzirdu no skaudīgajām latviešu dāmām? "Riebjas šitā modele!" "Fui, cik Tu nepieklājīgi jauna izskaties savos gados!" Tie sievietes ausīm ir salda dziesma!

Protams, saka arī: "Malacis! Es arī gribu!" Nu tad jāsaņemas un jādara! Cik var nest to lieko bekonu! Vienkārši sāc!  Zinu, ka tas patiešām strādā!

P.S. Vīriešiem arī derētu manī ieklausīties!
Ineta Priedīte: Jau pēc pirmajām 2 nedēļām rezultāti mani iepriecināja un pārsteidza. Jūtos arvien enerģijas pilna un īstenojas mans plāns saglabāt slaidu formu iespēju robežās. 

Draudzenēm par citām diētām redzēju briesmu lietas: nagi drūp, nogurums, smadzenes nestrādā, padomāt nevar, miegs nāk vakaros. Tas nav man. Un galu galā visi taču zin patiesību: jēd veselīgi un jākustās. Protams, bet ne visi mēs saprotam kā to veselīgi salikt ar pareizi sabalansētu uzturu. 

Pirmajās 28 dienās atbilstoši izstrādātai programmai CellReset, kuras laikā norit vielmaiņas sakārtošana un imunitātes uzlabošana. Ideāli. 

Fantastiski pagāja pirmās 28 dienas no manas izaicinājuma programmas: - 6 kg un 8 cm vēderam. Un ne tikai man, bet arī mīļajam vīram! Pirmās 28 dienas sakārtoju /sabalansēju savu vielmaiņu ēdot vairāk olbaltumvielas (olas, vistas gaļu, tofu) un dārzeņus (ne visus) un paralēli tam, ka samazināju ogļhidrātus.

Un tad sākās 90 dienu programma - stabilizācija, kur turpinam iesākto: dodam ķermenim vitamīnus un uzturvielas, iemčot organismam veselīgu vielmaiņu.

Kā man patīk šī programma! Tagad ne tikai es būšu laimīga, bet arī mans ķermenis. Žēl, ka es to visu nezināju agrāk, bet mocījos ar visādām citām dietām, kas tikai samazina kalorijas un dara sliktu mainai veselībai ilgtermiņā.  

Edgars Liepiņš: Sākumā visi slavēja ... tad mazliet ķircināja, ka svars atnāks atpakaļ dubultā ... bet tagad brīnās, jo vairāk tāpēc, ka sev neko īpaši neatsaku! Vienkārši esmu iemācījies pareiza uztura pamatus ļoti praktiskā veidā un īsā laikā, kas arī palīdzēja noturēt motivāciju!

Agrāk domāju, ka esmu muskuļotāks, bet tagad skaidri redzu, ka nekādas "būdas" nav, tāpēc meklēju sev atbilstošu sporta veidu. Diemžēl neesmu īpaši aktīvs ... tomēr motivācija ir. Vēl saglabājusies tāda labi iestāvējusies tauku riepiņa kopš 14 gadu vecuma, kad sāku aptaukoties - ļoti vēlētos no tās tikt vaļā!

CellReset man ir palīdzējis izdarīt pirmos soļus pārmaiņu virzienā ... diezgan lielus soļus - mīnus 27 kg pusgada laikā ir labs rezultāts. Tagad saprotu savu uzturu un atliek tikai saprast savas kustības! Iesaku visiem no sirds!

Kitija Upelniece:  Sākumā man likās, ka tas būs stāsts par kilogramiem. Es nekad neesmu varējusi ieturēt diētu. Mani traku padarīja fakts, ka es kaut ko nevarēšu ēst. Un pirms es šo veselības ceļu uzsāku, savai konsultantei to vairākkārt atkārtoju "Nebūs! Tu saproti, nebūs! Es un diēta?"
Godīgi, kad es skatos uz sievietēm, kuras dalās ar saviem šāda veida sasniegumiem, man tas bija kā līdz Everestam. Man bija alerģija no diētām. Esmu mēģinājusi vienu - divas dienas esmu izturējusi. Tāpēc vairāk sevi spiedu uz fiziskām aktivitātēm.
Un... ko varu šai sakarā pateikt no savas pieredzes, pienāk brīdis, kad arī ar fiziskās aktivitātes nelīdz, nav noteicošās svara zudumā. Liekais svars slēpjas tikai un vienīgi uzturā, bet kad sāk pareizi ēst, ja negaršo tas, ko daudzās dietās paredz?
Man tas izdevās ar CellReset!
Karina Mošenkova: Sveicināti, esmu Karina Mošenkova no Latvijas.
Izvēlējos FitLine, jo uzskatu, ka tas ir labākais produkts. Vēlējos nomest 7 kg un izskatīties satriecoši, es saņēmu labākus rezultātus, nekā biju gaidījusi. Šīs produkts man 100% pārliecināja, ka tas ir to vērts. 

Es iesaku katram ieviest šo produktu ikdienas lietošanā un parūpēties par savu veselību. 

Es izvēlējos CellReset programmu un tā ir bomba. 

Pēc programmas lietoju FitLine Optimālo Komplektu, mana ikdiena ir tagad un šeit un pats galvenais, ka pamainījās ēšanas paradumi.

Ludvigs Lielauss: 28 dienās zaudēti 8.5 kg. 

Man bija svarīgi nomest tieši svaru. Līdz šim mēģināju ieturēt dažādas diētas, sportoju, aizstāju maltītes ar cita ražotāja uztura produktiem, bet svaru nomest līdz šim neizdevās. 

CellReset pirmā nedēļa man bija grūta. Bet pēc tam viss bija lieliski un jutu enerģijas pieplūdumu. Jutu, ka pat sportojot man enerģija ir vairāk, pieauga izturība. Lai CellReset izdotos, ar ēdienu gatavošanu man ļoti palīdzeja mana sieva. Gatavojām vienmēr vairāk, lai vienmēr ēdiens gatavs līdzņemšanai. Sākuma likās, ka porcijas ir mazas, tomēr ja ir jāēd ik pa 3.5 stundām, ēdiens ir pietiekošs. Pie tam var paņemt klāt ēdienreizi, ja jūt izsalkumu. Man pietika ar programmā norādīto ēdienreižu skaitu. 

CellReset programmā no olbaltumvielām es izvēlējos tikai zivis, jūras veltes un tofu. Izbaudīju tieši gareneles. Grūtakais bija atrast tādas, kurās nav sāls. Dažreiz kolēģi darbā sūdzējas, ka visa ofisa virtuve smaržo pēc zivīm:).

Ar FitLiine produktiem iepazinos uzsākot tieši šo CellReset programmu. Tagad tie ir jau ienākuši manā dzīvē un jūtu to pienesumu ik dienu. Kairu dienu lietoju FitLine Optimālo Komplektu, imunitātei regulāri lietoju antioksidantus FitLine Zellschutz Antioxy. Sportojot jūtu lielu atbalstu no izotoniskā dzēriena FitLine Fitness-Drink.